Over ons

harlingen.internoordvakanties.nl is een online reisbureau aangesloten bij de ANVR en SGR. Met de gebundelde ervaring van twee ervaren reisbureaus biedt harlingen.internoordvakanties.nl de beste reisproducten.  

De zekerheden van harlingen.internoordvakanties.nl

Met het zoeksysteem van harlingen.internoordvakanties.nl vindt u snel en eenvoudig de vakantie die past bij uw wensen en reisgezelschap. De prijzen per touroperator zetten wij voor u in een helder overzicht met de kosten per reis. harlingen.internoordvakanties.nl biedt u compleet pakket doordat u ook verzekeringen en autohuur direct kunt toevoegen. Door goede afspraken met touroperators en altijd het beste aanbod, kan harlingen.internoordvakanties.nl regelmatig Tips en Superdeals publiceren: de beste vakanties voor de beste prijzen.

harlingen.internoordvakanties.nl biedt de volgende zekerheden:

  • Eenvoudig zoeken en boeken
  • Altijd actuele Superdeals naar prachtige bestemmingen voor een scherpe prijs
  • Alleen vakanties geselecteerd op kwaliteit
  • Betrouwbaar & voordelig uw vakantie online boeken
  • Professionele kennis van de reiswereld
  • Regelmatig kortingsacties

ANVR en SGR lid

harlingen.internoordvakanties.nl is als TravelNoord aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen (ANVR).  

De SGR staat garant voor de reissom die u betaald heeft voor uw vakantie. Zo heeft u altijd de zekerheid van financiële dekking mocht een reisagent failliet gaan. Kijk voor meer informatie op www.sgr.nl.  

De ANVR is brancheorganisatie van de reiswereld die de kwaliteit waarborgt, toeziet op eerlijke reisvoorwaarden en veilig en verantwoord betalen en reizen. Elk lid van de ANVR is verplicht het personeel goed op te leiden voor het beste deskundige advies. Kijk voor meer informatie op www.anvr.nl.